Over ons

Sanitair-Online-Design.nl

Sanitair-online-Design.nl is een van de allereerste bedrijven die zich op het online verkopen van sanitair ging richten. In 2004 gingen wij van start, en niet zonder succes! Wij kunnen daarom wel zeggen dat wij zo ondertussen over heel wat kennis en ervaring beschikken.
Wij verkopen alleen het assortiment van  ADW / Best Design. En daardoor kennen wij de producten van Best Design dan ook allemaal. Onze relatie met dit bedrijf bestaat al meer dan 20 jaar. Deze groothandel komt reeds 35 jaar constant met vernieuwende en zeer fraaie sanitairprodukten op de markt. Of we het nu hebben over baden, wandclosets of douchebakken dit bedrijf heeft zich ruim bewezen in kwaliteit en service.

Alhoewel bij een webshop het meeste contact per e-mail en per telefoon gaat is ons streven om ook voor online klanten een zo persoonlijk mogelijke service te verlenen.

Er is zo ontzettend veel keuze op sanitair gebied dat we ons goed kunnen voorstellen dat mensen door de bomen het bos niet meer zien. Dus wanneer u er niet uit komt en vragen heeft over welk artikel op onze site dan ook (of artikelen die u niet kunt vinden) schroom dan niet om contact op te nemen. Wij helpen u heel graag verder en wij vinden het zelf ook fijn om een passende oplossing voor een klant te vinden. 

Heeft u interesse in meerdere producten of grotere aantallen dan maken wij graag een offerte voor u. Stuur in dat geval even een e-mail naar info@sanitair-online-design.nl

 

Onze adresgegevens:

Sanitair-Online-Design.nl
Europaweg 93
5707 CL HELMOND

(let op: dit is geen bezoek/retouradres)

Telefoon : 0492 - 565656
E-mailadres: info@sanitair-online-design.nl
KvK nr. 17094221
BTW nr. NL.805299439.B01