Meubels

Een badkamermeubel maakt uw badkamer helemaal af. En bij het merk Best Design vindt u verschillende modellen badkamermeubelen in verschillende maten. U kunt hier gemakkelijk uw badkamer spulletjes en b.v. de handdoeken in leggen. Daardoor ziet het er altijd netjes opgeruimd uit. Zoveel mensen, zoveel smaken. Waar de ene graag hoogglans ziet, vindt een ander dat weer helemaal niets en ziet liever een houtmotief (b.v. the Winner serie).

De wastafels van de badkamermeubels hebben veelal een keramieke wastafel. Maar er zijn er ook die een polybetonnen wastafel hebben. Polybeton is zéér hard, wanneer er een glazen fles op zou vallen gaat het niet zo snel kapot als keramiek (waar dan misschien een stukje glazuur af zou kunnen springen). Mogelijk zou het iets of wat vlugger kunnen krassen, maar dat poetst u zo weg met een auto poets middel. En het ziet er zeer strak uit.

En voor wie rekening moet houden met de ruimte en het badkamermeubel mag niet te ver naar voren komen hebben wij de Slim ondiepe onderkast (35cm). Bij deze onderkast kunt u kiezen uit 2 wastafels, een met kraangat of een zonder kraangat. De dieptes van de Best Design badkamermeubels gaat van 35cm t/m 47,5cm. Dus er is voor iedereen wel een badkamermeubel te vinden tegen nette prijzen.

Bij de categorie kasten is zeker een bijpassende kast te vinden voor bij uw badmeubel. Nieuw zijn de solid-surface kasten voor b.v. bij een solid-surface wastafel te hangen. 

Ook vindt u in de categorie meubels de Best Design LED spiegels. Eventueel kunt u een spiegelverwarmingsmat erbij nemen zodat uw spiegel nooit meer aangeslagen is. Wat men niet moet vergeten is dat de LED verlichting alleen sfeerverlichting is. 

Met de badkamermeubels (en alle andere producten) van het merk Best Design is het voor één ieder mogelijk om een badkamer fijn in te richten. En dat het niet nodig is om kapitalen uit te geven voor een gezellige badkamer te creëren.